Tripod Nylametake

View as  
 
  • Tripod nylametake SJY-10 minangka krenjang sing bisa digawe saka paduan kekuatan tinggi. Tripod Rescue SJY-10 minangka salah sawijining penyelamatan darurat, peralatan keamanan ing bingkai logam, kanthi ahand-winch, daya tarik sheave maksimal sing ora kurang saka 2.5kN, dawane tali ora kurang saka 30M. Panggunaan mekanik teknik menyang piramida segitiga sing paling kuat lan stabil, kanthi fitur pangaturan cepet lan pembongkaran; sanajan ukurane sithik, entheng, fitur sing bisa diluncurake gampang disimpen lan diangkut, minangka sing paling penting ing pasar minangka peralatan keamanan darurat sing paling trep lan efisien.

 1 
{Kata kunci) awet digawe ing China saka pabrik kita ana ing stok lan murah. Pabrik kita diarani Suzhou BangGuan Automation Co, LTD. kang minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. {Keyword} sing gampang dipengini, kualitas lan canggih kanthi rega murah nduweni sertifikasi CE lan bisa disesuaikan. Yen sampeyan kepincut, sampeyan bisa ngirim email ing sembarang wektu.
[email protected]