Pompa Injeksi Tekanan Tinggi Acrylate
  • Air ProPompa Injeksi Tekanan Tinggi Acrylate

Pompa Injeksi Tekanan Tinggi Acrylate

Pump Acrylate High Pressure Injection Pump yaiku orientasi lan portofolio, desain khusus kanggo agen komponen Acrylate dobel. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Pump Acrelate Pressure Injection High dirancang kanggo stoppage bocor injeksi struktur, penguatan retak kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Pump Cepet Pump Pump Injil Tekanan High

Pump Acrylate Agent High Pressure Crack Injection Pump yaiku orientasi lan portofolio, desain khusus kanggo agen komponen Acrylate dobel. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama.

Pompa Injil Crack injeksi High Presson Komponen dirancang kanggo stackage bocor injeksi, retak penguatan kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

Karakter M03 1: 1 Agen Dobel Acrylate High Pressure Crack Injection Injection Injection

Acrylate Agent High Pressure Injection Pump


Pompa Injil Tekanan Tekanan Tinggi sing Cocog:

1. Desain khusus kanggo bahan grouting Acrylate kaping pindho.

2. Otomatis plug-type pu busa plug-type PU Foam, bahan insulasi,

3. Agen cepet-jinis agen penguatan PU / EPOXY kaping pindho

Pabrik Injil Tekanan High Pressure Kilang Kami:

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh babagan Pump Acrylate Agent High Pressure Injection Pump, lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata Pump Injection Crackethane High Pressure Crack, Double Component Epoxy High Pressure Crack Injection Pump, etc. lan bisa ngatur kanggo conto. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan iki, welcome hubungi kita!

Acrylate Agent High Pressure Injection Pump

Acrylate Agent High Pressure Injection Pump

Nggolek kanggo pitakonan sampeyan kanggo Pump Acrylate High Pressure Injection Pump.

Panas Tags: Pompa Injil Tekanan Tinggi Acrylate, Disesuaikan, Ing Saham, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Harga Murah, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Bisa Dipertahankan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]