Sejarah Kita

Suzhou BangGuan Automation Co, LTD wis ngetrapake produk siri injeksi grout crackout kanthi aktif wiwit taun 2003. Ing China, kita dadi pamimpin produk siri suntikan kokain. Kita ngrintis struktur mesin prasaja, ora mung nyuda biaya, nanging uga gampang kanggo nginstal lan njaga. Kanthi majune teknologi, kita ngasilake campuran madu ing taun 2012, lan wiwit ngasilake inti sarang lebar kertas lan inti sarang lebah normalaluminum, banjur madu lebar madu R&D, jinis-jinis lan peralatan jinis madu, lan saiki kita bisa produk panel panel sarang madu minangka solusi . Bidang sing kalebu saka kamaristem sing resik, bahan bangunan kanggo ril lan industri energi anyar, lan uga elektronik. Kita nglanjutake area aplikasi inti madu kanggo ngresiki udara, lan inti aluminium aluminium sing digunakake kanggo panyaring udara umume ditrapake kanggo sistem udara udara sing luwih resik.




Kanggo produk seri suntikan crackgrout, kita duwe 2,000 pabrik meter persegi, 50 buruh ing toko pabrik, lan 10 buruh bungkus ing gudang.Kita duwe 50 piranti kanggo ngasilake packer suntikan grout, mesin injeksi tekanan tinggi. Kanggo seri honeycomb, kita duwe pusat 1,200square meter manufaktur, 40 buruh ing toko manufaktur. Ourheadquartered ing kutha Suzhou sing cedhak karo Shanghai sepur jam sepur, lan karo tim 50 insinyur sing duwe bakat, aplikasi fasilitas omah kothak 5.000, manajemen proyek, insinyur desainer (mekanik & kendali), mesin omah, lan akeh liyane sing bisa uga desain khusus solusi kanggo kabutuhan.


Promosi & pangarepan minangka target lan semangat Bangguan. Kaya dene teknologi konstruksi lan teknologi konstruksi terus meningkat, mula kita ora mung ngandhani kualitas apik, nanging uga sinau kawruh anyar. Kajaba iku, kita nggambarake macem-macem cara teknik mbangun teknologi lan cara sing paling apik kanggo nggabungake lapangan lan ilmu pengetahuan profesional, saéngga asto nyedhiyakake layanan pelanggan sing lengkap, cepet lan aman. Matur nuwun kanggo dhukungan lan identifikasi lan tulung terus menehi saran lan mupangat kabegjan, supaya bisa luwih akeh kesempatan kanggo ningkatake awake dhewe lan layanan kanggo wong liya. Saran sampeyan mesthi dadi Pasukan BangGuan sing wutah.



[email protected]