Mesin Penyempuran Multifungsi BG-710
  • Air ProMesin Penyempuran Multifungsi BG-710

Mesin Penyempuran Multifungsi BG-710

Mesin Penyemprot Multifunctional BG-710 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyemprot Multifunctional BG-710 bisa dilakokno utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

Model:BG-710

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin penyemprot Multifunctional BG-710

Mesin Penyemprot Multifunctional BG-710 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyemprot Multifunctional BG-710 bisa dilakokno utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

Aplikasi mesin nyemprot Multifunctional BG-710

Kebocoran sendi bocor, kebocoran sendi bocor, bocor sepur, bocor trowongan, bocor empangan, lantai, retakan, penegangan kothong, semprotane mortir semen, semprotane mortar semprot, semprotan bubuk putty, grouting anti banyu, semprotan banyu anti banyu, bahan penyemburan swara, JS lapisan anti banyu, panyulingan semen banyu anti banyu semata, lapisan anti banyu poliuretana, lan liya-liyane

Fitur mesin penyemprot Multifunctional BG-710

1) Efisiensi sing dhuwur, tingkat aliran nganti 5-10 kg saben menit, lan tekanan outlet yaiku 20-35 BAR

2) Cahya lan gampang digawa

3) Gampang dioperasi lan ora gampang ngrusak

4) Semprotan sirah bisa ditrapake kanthi bentuk bunder utawa penggemar, disaranake (tembok semprotan sirah bunder, langit-langit penyembur sirah)

5) Gampang golek listrik, konvensional yaiku 220v, lan 110V bisa disesuaikan.

Pabrik macem-macem mesin nyemprot:

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing produksi Penyemprot Multifunctional, lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing gegandhengan, kayata mesin penyemburan Multifungsi BG-860 lan mesin penyemburan Multifunctional BG-650, dll. Kita duwe kemampuan R&D sing kuwat lan bisa ngatur kanggo conto . Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita

Panas Tags:

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]