Mesin Penyempuran Multifungsi BG-830
  • Air ProMesin Penyempuran Multifungsi BG-830

Mesin Penyempuran Multifungsi BG-830

Mesin Penyempuran Multifunctional BG-830 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyempuran Multifunctional BG-830 bisa dioperasikake utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

Model:BG-830

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin penyemprot Multifunctional BG-830

Mesin Penyempuran Multifunctional BG-830 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyempuran Multifunctional BG-830 bisa dioperasikake utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

Aplikasi mesin nyemprot Multifunctional BG-830

Kebocoran sendi bocor, kebocoran sendi bocor, bocor sepur, bocor trowongan, bocor empangan, lantai, retakan, penegangan kothong, semprotane mortir semen, semprotane mortar semprot, semprotan bubuk putty, grouting anti banyu, semprotan banyu anti banyu, bahan penyemburan swara, JS lapisan anti banyu, panyulingan semen banyu anti banyu semata, lapisan anti banyu poliuretana, lan liya-liyane

Fitur mesin penyemprot Multifunctional BG-830

1) Efisiensi sing dhuwur, tingkat aliran nganti 5-10 kg saben menit, lan tekanan outlet yaiku 20-35 BAR

2) Cahya lan gampang digawa

3) Gampang dioperasi lan ora gampang ngrusak

4) Semprotan sirah bisa ditrapake kanthi bentuk bunder utawa penggemar, disaranake (tembok semprotan sirah bunder, langit-langit penyembur sirah)

5) Gampang golek listrik, konvensional yaiku 220v, lan 110V bisa disesuaikan.

Pabrik macem-macem mesin nyemprot:

Pabrik kita duwe pengalaman luwih ing produksi Penyemburan Multifunctional, lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing gegandhengan, kayata mesin penyemburan Multifunctional BG-750 lan mesin penyemprot Multifunctional BG-650, lan liya-liyane. . Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan, welcome hubungi kita

Hot Tags:

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
admin@bangguanauto.com