Pabrik Kita

Kanggo produk seri suntikan grout crack, kita duwe pusat produksi pabrik persegi 2000, buruh 50 ing pabrik, lan 10 buruh di gudang. We duwe peralatan 50sets kanggo ngasilake produsen injeksi grout crack, mesin injeksi tekanan tinggi.



Kanggo honeycombseries, kita duwe 1.200 pusat manufaktur meter persegi, 40 karyawan toko inmanisuuring. 1 garis produksi otomatis kanggo honeycomb, kertas1 otomatis garis produksi aluminium madu aluminium, lan 4 peralatan kanggo panel honeycomb Perusahaan kita netepake reputasi apik lan gambar profesional ing industri kasebut. Kanthi sikap lan konsep kualitas profesional lan manajemen sing apik, percaya yen kita bisa terus-terusan nyedhiyakake garansi layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.



[email protected]