Pompa injeksi tekanan tinggi rong komponen Komponen Epoxy
  • Air ProPompa injeksi tekanan tinggi rong komponen Komponen Epoxy

Pompa injeksi tekanan tinggi rong komponen Komponen Epoxy

M600 1: 1 Loro Komponen Ereksi Tekanan Crack Pressure Crack Injection High yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. M600 1: 1 Rong komponen Pump Injeksi Crack Pressure Crack Components High dirancang kanggo stoppage bocor injeksi, crack crack karo tampilan gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Detail cepet M600 1: 1 Pump Komponen Ereksi Tinggi Tekanan Epoxy

M600 1: 1 Loro Komponen Ereksi Tekanan Crack Pressure Crack Injection High yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. M600 1: 1 Rong komponen Pump Injeksi Crack Pressure Crack Components High dirancang kanggo stoppage bocor injeksi, crack crack karo tampilan gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

M999 POLYURETHANE PU HAYANGAN PRAKTOR PAKET PRAYANG PAK

Two Components Epoxy High Pressure Crack Injection Pump

Watak

Desain Cairan Ganda

Digunakake kanggo agen plugging anti banyu jinis kaping pindho, kinerja stabil.

Konstruksi kanthi cepet

Tekanan kerja bisa digedhekake saka 0 nganti 10000PSI. Wektu suntikan luwih sithik tinimbang pompa suntikan liyane

Bobot entheng

Bobot pompa mung 13kg. Portable lan gampang digawa

Awet

Komponen pompa suntikan ora bisa diwujudake nalika tekanan tekan 10000PSI.

Priksa gampang

Bisa didandani supaya ora mandheg saka tumindak sing disebabake sing bakal dibenerake bisa nyingkiri.

Tekanan sing mantep

Ubat kasebut kanthi efektif bisa ngisi crack cilik lan sisir kanggo entuk efek pengukuhan struktur sing apik.

Aplikasi M600 1: 1 Rong Kompon Ereksi Tekanan Crack Pressure High:

1. Struktur retakan, sisir cilik, stoppage sambungan bocor kapindho

2. Struktur retak garis rambut, sisir cilik lan penguatan konstruksi kapindho

3. Kayane sepur, tembok diafragma, stoppage stok, struktur ruang paling ngisor ruangan tembok bocor

Bahan sing cocog karo M600 1: 1 Pompa Injil Crack Pressure High Components Epoxy

1. Agen plugging plug-type PU busa busa, bahan jampel,

2. Pangaturan agen PU-EPOXY kaping pindho kanthi jinis cecair

Pabrik Mekanik Polyurethane M999 PU / MDI Pump Injection High Press:

Pabrik kita duwe luwih pengalaman ing produksi Pump Mack9 Polyurethane PU / MDI High Pressure Crack Injection Pump, lan kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata M03 1: 1 Agen Komplek Acrylate High Pressure Crack Injection Pump, M600 1: 1 Komponen Epoxy High Component Pump Pressure Crack Injection High, etc. Kita duwe kapabilitas R&D sing kuwat lan bisa ngatur kanggo sample.Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan iki, sambung hubungi kita!

Two Components Epoxy High Pressure Crack Injection Pump

Nunggu priksaan kanggo M03 1: 1 Pump Acrylate High Pressure Crack Injection Pump.

Two Components Epoxy High Pressure Crack Injection Pump

Panas Tags: Loro Pump Pump injeksi Injil High Components, Disesuaikan, ing Saham, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Rega Sithik, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Bisa Dienggo

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]