Product Waterstop lan Water Proofing

Ing China, minangka produsen pompa suntikan tekanan pertama, kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun lan nglumpukake akeh pelanggan asing. Ing wektu sing padha, kanggo nggampangake para pelanggan kanggo tuku waterstop injeksi sing gegandhengan lan produk bukti banyu ing China, kita uga menehi produk Waterstop injeksi lan banyu liyane, kayata agen puaming lan epoxy, lsp. Produk kasebut diproduksi dening pabrik sadulur kita, sing gampang digunakake kanggo para pelanggan supaya bisa mandheg mandheg lan nyuda biaya macem-macem transportasi lan kabersihan khusus.


Contone, EPOXY LOW PRESSURE SYRINGE INJECTOR diprodhuksi dening perusahaan sedulur kita, kualitas apik banget, mula aku bakal menehi saran kanggo para pelanggan sing butuh. Yen sampeyan kudu tuku waterstop injeksi liyane lan produk bukti banyu, hubungi kita, kita bisa menehi pilihan luwih sampeyan.


Kita uga mrodhuksi meh wae desain kanggo ketemu karo pelanggan's kabutuhan.

View as  
 
  • Jarum suntikan tekanan rendah karet Lp-3 Amarga gerakan resin sing disuntikake tuwuh ing lingkaran konsentris, tekanan injeksi ora bakal ngasilake cacat utawa pamisahan. Digawe saka bahan transparan, pangguna bisa kanthi gampang mirsani volume injeksi kanthi mripat sing bening. Amarga ngidini pangguna nindakake pangopènan struktural sing resik nalika njaga negara asli tanpa dibongkar utawa ora entuk akses, luwih murah biaya pangopènan lan ngirit wektu kerja. Amarga injeksi ditindakake kanthi tekanan murah padha karo karet karet, karusakan ing area panyegelan kurang. Kajaba iku, kanggo nyedhiyakake akurasi kerja sing luwih dhuwur, manajemen konstruksi uga dadi luwih gampang.

  • M600 1: 1 Loro Komponen Ereksi Tekanan Crack Pressure Crack Injection High yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. M600 1: 1 Rong komponen Pump Injeksi Crack Pressure Crack Components High dirancang kanggo stoppage bocor injeksi, crack crack karo tampilan gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

  • Pumps Injeksi Crackethane High Pressure Crack yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. Pompa Injil Crackethane M999 PU / MDI High Injection Pump dirancang kanggo stoppage bocor injeksi strukture, penguatan retak kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

  • Pump Acrylate High Pressure Injection Pump yaiku orientasi lan portofolio, desain khusus kanggo agen komponen Acrylate dobel. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Pump Acrelate Pressure Injection High dirancang kanggo stoppage bocor injeksi struktur, penguatan retak kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

  • INJEKI EPOXY UNTUK KONSUS REPAIR KONKRETING dumadi saka telung bagean: sistem injeksi lem (syringe), sistem propulsi (musim semi lan silinder), lan sistem tetep (pangkalan lan knob). Alat iki nduweni fungsi tekanan suntikan lem, sing bisa disetel miturut paramèter teknis nalika nggunakake.
    Ing ngisor iki minangka gegayutan Spring Lring-5 Low Pressure Syringe Spring, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti Lp-5 Low Pressure Syringe Spring adjustable.

  • Pa66 Hammer Injection Packer digawe dening bahan PA66, pengeboran bolongan nganggo 10 driller, ndandani packer kasebut menyang bolongan kanthi # 5 palu listrik. Lan tekanan kerja ora ngluwihi 200bar.

{Kata kunci) awet digawe ing China saka pabrik kita ana ing stok lan murah. Pabrik kita diarani Suzhou BangGuan Automation Co, LTD. kang minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. {Keyword} sing gampang dipengini, kualitas lan canggih kanthi rega murah nduweni sertifikasi CE lan bisa disesuaikan. Yen sampeyan kepincut, sampeyan bisa ngirim email ing sembarang wektu.
[email protected]