Komplek Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras
  • Air ProKomplek Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras
  • Air ProKomplek Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras
  • Air ProKomplek Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras

Komplek Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras

INJEKI EPOXY UNTUK KONSUS REPAIR KONKRETING dumadi saka telung bagean: sistem injeksi lem (syringe), sistem propulsi (musim semi lan silinder), lan sistem tetep (pangkalan lan knob). Alat iki nduweni fungsi tekanan suntikan lem, sing bisa disetel miturut paramèter teknis nalika nggunakake.
Ing ngisor iki minangka gegayutan Spring Lring-5 Low Pressure Syringe Spring, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti Lp-5 Low Pressure Syringe Spring adjustable.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

REKABENTUK PRODUK Lingkungan Tekanan Suda Lp-5 Suda Laras

Jeneng Produk:INJEKI EPOXY UNTUK KONSEP CRP REPAIR KONKRET (low injector epoksi tekanan rendah) LP-5 entuk persetujuan CE Jilid:50ml Tekanan:0.5-1,6 Mpa Tekanan musim semi:0,6Mpa

INJEKI EPOXY UNTUK KONSUS REPAIR KONKRETING dumadi saka telung bagean: sistem injeksi lem (syringe), sistem propulsi (musim semi lan silinder), lan sistem tetep (pangkalan lan knob). Alat iki nduweni fungsi tekanan suntikan lem, sing bisa disetel miturut paramèter teknis nalika nggunakake.

Lp-5 Low Pressure Syringe Adjustable Spring

Lp-5 Low Pressure Syringe Adjustable Spring

Panganggone Spring Laras Tekanan Suda Lp-5

(1): Priksa posisi retak, lan ndeteksi dawa, ambane, ambane kokain. Kanggo ngerteni isi banyu, nggawe rekor lan tandhane.

(2): Ngresiki permukaan retak, ngresiki bledug lan rereged ing sisih loro 3-4cm, aja ngalangi kokain nalika diresiki. Yen perlu, ngresiki bledug ing retakan kanthi mesin jotosan.

(3) Nemtokake posisi kursi dhasar miturut kahanan, jembar, dawa retak, biasane udakara 30-40cm, yen jembar retak kurang, kudu nutup jarak kasebut.

(4) Tancepake pangkal lan tutup retak .Titik injeksi lem kudu fokus ing retak, dhasar kudu terus kenceng. Nalika smear Epoxy sealant sealant ing pangkalan, kudu ngindhari tutuk sing dipakani.

(5) Blok retak dening segel pelekat Epoxy, sawise adhesive solidify, lan banjur bisa pindhah ing langkah sabanjure.

(6) Konfigurasi resin lan inhale menyang jarum suntik. (Tombol lem kira-kira 50ml) Pasang jarum suntik, muter gagang sawise lem disuntik, lan musim semi wiwit suntik kanthi otomatis lem. Puter tutup kanggo ngencengi musim semi kanggo nambah meksa sing nyambut gawe.

(7) Mirsani kacepetan lan kuantitas grouting, nganti retune kebak agen sealant. Copot syringe, lebokake cangkeme suntikan lem kanthi tombol, banjur ngresiki jarum suntik dening alkohol industri.

(8) Pelamar lem ngisi minangka produk sing paten, gampang dioperasi lan aman kanggo dibangun.

Pelamar lem nggunakake struktur jinis sedhot piston; rod piston kudu dirancang kanthi kunci ing tutup mburi; spring kekuatan ndadekake tekanan lem dhuwur; nalika rod piston diputer nalika konstruksi, bakal nyuntik lem kanthi otomatis; iki bakal njamin lem ing jarum suntik rampung disuntik menyang retak supaya ora sampah; saéngga ningkatake efisiensi konstruksi, lan operasi gampang lan aman, lan produk bisa digunakake maneh.

Panas Tags: Cedhak Tekanan Suda Lp-5 Sering Laras, Disesuaikan, Ing Saham, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Rega Sithik, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Bisa Digawe

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]