Aluminium injeksi Packer
  • Air ProAluminium injeksi Packer
  • Air ProAluminium injeksi Packer
  • Air ProAluminium injeksi Packer
  • Air ProAluminium injeksi Packer

Aluminium injeksi Packer

Paket suntikan aluminium digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang bawah tanah bocor sealing lsp. Nanging cocog karo pam suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan epoksi.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Paket suntikan aluminium digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang bawah tanah bocor sealing lsp. Nanging cocog karo pam suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan epoksi.

Spesifikasi

Item No. Length (mm) Diameter karet (mm) Diameteripun bor Bor (mm)
A8 70 13.5 14
A10 90 13.5 14
A15 135 13.5 14
A20 190 13.5 14
A25 230 13.5 14
A30 280 13.5 14
A40 390 13.5 14
A50 490 13.5 14
A100 990 13.5 14
B8 70 9.5 10
B10 90 9.5 10
T8 70 12.7 13
T10 90 12.7 13
T15 135 12.7 13
Aluminum Injection Packer

Kauntungane:

Iki digawe kanthi aluminium kapadhetan dhuwur, ora gampang dibengkongake.

Penyuntik baja berkualitas tinggi, segel apik lan ora bakal geser.

Karet Nitrile, karet ora ndandani, karet kelenturan luwes, kekerasan dhuwur lan ora tahan.

Kasedhiya kanthi tekanan dhuwur, bisa njaga slurry minyak wangi sing disuntikake kanthi ambane struktur retak mikro. Ayo ndeleng kualitas sing dituduhake ing ngisor iki:

Aluminum Injection Packer

Aluminum Injection Packer

Aluminum Injection Packer

Aluminum Injection Packer

Aluminum Injection Packer

Aluminum Injection Packer

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan packet injeksi Aluminium High Pressure, utawa sing gegandhengan karo Steel Injection Packer, Pa66 Hammer Injection Packer lan produk liyane, sampeyan bisa hubungi kita tanpa ragu.

Pabrik injeksi aluminium tekanan tinggi Kita:

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh kanggo ngasilake paket injeksi aluminium Tekanan Tinggi, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, umpamane High Pressure Steel Mechanical Injection Packer, Pa66 Hammer Injection Packer, lan liya-liyane. Kita duwe kemampuan R&D sing kuwat lan bisa ngatur kanggo conto. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan iki, welcome hubungi kita!

Aluminum Injection Packer

Kita nggawa persediaan sing gedhe banget lan ngupayakake produk sing cocog. Kita uga mrodhuksi meh wae desain kanggo ngrampungake kabutuhan pelanggan.

SERVIS OEM saka tekanan injeksi aluminium tekanan tinggi:

We nawakake layanan spesifikasi panyuwunan khusus, kualitas karet lan merek.

Matur nuwun kanggo dhukungan lan identifikasi lan mangga terus menehi saran lan dorongan, supaya kita bisa duwe kesempatan liyane kanggo ningkatake awake dhewe lan menehi layanan kanggo kabeh wong. Saran sampeyan mesthi dadi dorongan pertumbuhan kanggo Tim ShengLong.

Ngarepake pitakon sampeyan kanggo packing injeksi Aluminium High Pressure.

Panas Tags: Paket Injeksi Aluminium, Selaras, Ing Simpenan, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Rega Sithik, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]