Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana
  • Air ProPompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

Pumps Injeksi Crackethane High Pressure Crack yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. Pompa Injil Crackethane M999 PU / MDI High Injection Pump dirancang kanggo stoppage bocor injeksi strukture, penguatan retak kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pump Cepet Pumps Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

Pumps Injeksi Crackethane High Pressure Crack yaiku orientasi manungsa lan hotspot. Bahan sing bisa nganggo iku kuwat lan tahan lama. Injeksi cilik sing wis ditinggal wis gampang digawa. Pompa Injil Crackethane M999 PU / MDI High Injection Pump dirancang kanggo stoppage bocor injeksi strukture, penguatan retak kanthi gampang dismounting. Bisa nahan tekanan dhuwur. Komponen kasebut ora bakal wujud sanajan bisa digunakake ing kahanan tekanan tinggi. Iku pilihan sing paling apik kanggo konstruktif bocor profesional lan tukang nguatake kokain.

Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

HM2003 Plastic box set

Characters of Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana:

Desain Cairan Tunggal

Digunakake kanggo agen PU-poliuretana PU / MDI utawa agen Epoxy Injection, lan suntikan tekanan tekanan tinggi liyane.

Konstruksi Cepet

Tekanan kerja bisa digedhekake saka 0 nganti 13000PSI. Wektu suntikan luwih sithik tinimbang pompa suntikan liyane

Bobot entheng

Bobot pompa mung 7kg. Portable lan gampang digawa

Awet

Komponen pompa suntikan ora bisa diwujudake nalika tekanan tekan 13000PSI.

Priksa gampang

Bisa didandani supaya ora mandheg saka tumindak sing disebabake sing bakal dibenerake bisa nyingkiri.

Tekanan sing mantep

Ubat kasebut kanthi efektif bisa ngisi crack cilik lan sisir kanggo entuk efek pengukuhan struktur sing apik.

Application of Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana:

1. Struktur retakan, sisir cilik, stoppage sambungan bocor kapindho

2. Struktur retak garis rambut, sisir cilik lan penguatan konstruksi kapindho

3. Kayane sepur, tembok diafragma, stoppage stok, struktur ruang paling ngisor ruangan tembok bocor

Suitable Material of Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana:

1. Injeksi poliuretana

2. Injeksi Epoxy Pra-campuran

3.Ijen agen injeksi retak liyane

Our Factory of Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana:

Our factory has more experience in production Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana, and we can provide multiple types related products, such as M03 1:1 Double Component Acrylate Agent High Pressure Crack Injection Pump, M600 1:1 Double Component Epoxy High Pressure Crack Injection Pump, etc. We have strong R & D capabilities and can customize to sample.If you want to know more details about these, welcome to contact us!

Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

Pompa injeksi tekanan tinggi poliuretana

Nunggu priksaan kanggo M03 1: 1 Pump Acrylate High Pressure Crack Injection Pump.

Panas Tags: Pompa Injil Crackethane High Injection Pump, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Pembekal, Produsen, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Rega murah, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dienggo

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]