Aplikasi Product

Produk seri suntikan sing digunakake ing ruang paling ngisor, retak distorsi, sendhi konstruksi, baris Tunnel ing sepur lan tunnelproject, proyek hidro lan empon, proyek pertambangan minyak lan batu bara.


Kondom madu digunakake ing langsing tembokindustri cladding facade, interiordecorasi, langit-langit, pemisahanPanel panggunaan termal-termal panel madu, industri perabotan, prau & kendaraan kendaraan, Omah & awak mobil lan dekorasi energi anyar, Bangunan kendaraan, lantai, langit-langit, partisi jamban anddekorasi,Plat mburi TV, bangunan kapal Hull lan dekorasi kapal, Elevatorcar.


Intine aluminium aluminium utamane digunakake ing operator maskapai penyejuk, perawatan industri, lampu lalu lintas sing nuntun net, EM, netion penyaman udara, panel mesin laser pemotong, NCAP (taksiran mobil anyar, pemisahan, lantai kareta, sistem ruangan resik, tembok tembok, energyvehicle anyar, perabotan aluminium, lantai lantai / tembok tembok.



Intine kertas sarang lebar kertas digunakake ing perabot kayu, lawang kayu / logam, meja, papan perlindungan bisa dipindhah, sistem kamar sing resik, pemisahan.


Intine madu honeyomeb digunakake ing aeroangkasa, radome, transisi rute, kapal / kapal layar, kendaraan khusus, mobil balap.




[email protected]