Produk

View as  
 
  • Jarum suntikan tekanan rendah karet Lp-3 Amarga gerakan resin sing disuntikake tuwuh ing lingkaran konsentris, tekanan injeksi ora bakal ngasilake cacat utawa pamisahan. Digawe saka bahan transparan, pangguna bisa kanthi gampang mirsani volume injeksi kanthi mripat sing bening. Amarga ngidini pangguna nindakake pangopènan struktural sing resik nalika njaga negara asli tanpa dibongkar utawa ora entuk akses, luwih murah biaya pangopènan lan ngirit wektu kerja. Amarga injeksi ditindakake kanthi tekanan murah padha karo karet karet, karusakan ing area panyegelan kurang. Kajaba iku, kanggo nyedhiyakake akurasi kerja sing luwih dhuwur, manajemen konstruksi uga dadi luwih gampang.

  • Tripod nylametake SJY-10 minangka krenjang sing bisa digawe saka paduan kekuatan tinggi. Tripod Rescue SJY-10 minangka salah sawijining penyelamatan darurat, peralatan keamanan ing bingkai logam, kanthi ahand-winch, daya tarik sheave maksimal sing ora kurang saka 2.5kN, dawane tali ora kurang saka 30M. Panggunaan mekanik teknik menyang piramida segitiga sing paling kuat lan stabil, kanthi fitur pangaturan cepet lan pembongkaran; sanajan ukurane sithik, entheng, fitur sing bisa diluncurake gampang disimpen lan diangkut, minangka sing paling penting ing pasar minangka peralatan keamanan darurat sing paling trep lan efisien.

  • Mesin Penyempuran Multifunctional BG-930 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyemprot Multifungsi BG-930 bisa dilakokno utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

  • Mesin penyemburan Multifunction BG-920 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo lapangan nyemprotake gren adhedhasar semen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyemprot Multifungsi BG-920 bisa dilakokno utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Paten revolusioner nutup lapisan teknologi pompa spiral multi-lapisan ora mung sacara efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

  • Mesin Penyempuran Multifunctional BG-650 minangka profesional sing dikembangake lan diprodhuksi khusus kanggo lapangan nyemprotake semen adhedhasar semen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyemprot Multifungsi BG-650 bisa dilakokno utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

  • Mesin Penyempuran Multifunctional BG-870 minangka profesional sing dikembangake khusus lan diprodhuksi kanggo nyemprotake grigiing semen adhedhasar simen. Badanipun entheng, serba guna, lan strukturipun sederhana lan ilmiah. Mesin Penyempuran Multifunctional BG-870 bisa ditrapake utawa didandani yen dipandu dening pabrik. Pelapisan paten revolusioner Teknologi inti pompa lapisan lapisan ora mung efektif ngindhari kesulitan nyuda bubur, nanging uga efisiensi konstruksi luwih cepet lan efektif tinimbang mesin grouting tradisional.

[email protected]