Injeksi Pack anti banyu

Paket injeksi anti banyu digawe saka baja, tembaga, aluminium, seng, macem-macem wesi logam lan plastik. Ana prabédan penting ing desain lan fungsi kanggo macem-macem produk, substrat lan tujuan.

Output taunan paling gedhe yaiku packers injeksi kalis air aluminium. Output taunan tekan 40 yuta. Kualitas kasebut stabil banget. Ing China, kompetisi para bungkus suntikan anti banyu banget sengit, nanging kualitas karet, aluminium, lan muncung iki terus-terusan njaga kualitas sing stabil.

Paket suntikan anti Hammer-In / Bang-In anti banyu

Pelabuhan Hammer-In (Bang In Packer) ana 3 / 8â (10mm) utawa 1 / 2â (13mm). Port dilebokake menyang bolongan pengeboran kanthi tukul palu. Paket injeksi anti banyu iki tetep nganggo mekanisme lengen klambi lan kompresi amarga awak plastik saka packer dhewe nggawe segel komprèsi. Packer disetel kanthi cepet nambah produktivitas ing situs kerja. Amarga gesekan gesekan ngisor, tekanan injeksi diwatesi kanthi jinis packer iki.

Diameter, dawa, katup

Diameter

Paket injeksi anti banyu dipasang ing bolongan pra-pengeboran ing landasan konkrit utawa rock ing macem-macem diameter. Ukuran packer sing dipilih gumantung saka volume sing dipompa, ambane pengeboran, tekanan injeksi sing ditrapake, uga kosmetik lan pertimbangan liyane.

Minangka aturan, lan saliyane kanggo materi packer, diameter packer mekanik sing luwih gedhe ngidini tekanan injeksi luwih dhuwur.

Dhiameter sing luwih gedhe biasane digunakake ing struktur rock lan alam liyane sing ditemokake ing aplikasi trowongan lan pertambangan.

Ati-ati: Paket lan port bisa metu saka bolongan penggerek kanthi kecepatan dhuwur ing tekanan. Paket sing dipasang kanthi bener saka dimensi sing tepat bakal nyuda kemungkinan. Umumé, pangisi diameter diameter sing luwih gedhe nyegah jotosan luwih apik tinimbang packer sing luwih cilik.

Ukuran bolongan pengeboran padha karo diameter pembungkus.

Tansah dipikirake, sing cocog lan trampil saka pack injeksi anti banyu penting kanggo safety teknisi lan faktor utama kanggo sukses injeksi.

Kita wis nawakake macem-macem paket injeksi anti banyu luwih saka 20 taun. Salajengipun, kita nyedhiyakake kabeh gandheng, katup, hos lan pompa sing dibutuhake kanggo ngrampungake sistem injeksi profesional.

Kita nggawa persediaan sing gedhe banget lan ngupayakake produk sing cocog.

Kita uga mrodhuksi meh wae desain kanggo ngrampungake kabutuhan pelanggan.

View as  
 
  • Jarum suntikan tekanan rendah karet Lp-3 Amarga gerakan resin sing disuntikake tuwuh ing lingkaran konsentris, tekanan injeksi ora bakal ngasilake cacat utawa pamisahan. Digawe saka bahan transparan, pangguna bisa kanthi gampang mirsani volume injeksi kanthi mripat sing bening. Amarga ngidini pangguna nindakake pangopènan struktural sing resik nalika njaga negara asli tanpa dibongkar utawa ora entuk akses, luwih murah biaya pangopènan lan ngirit wektu kerja. Amarga injeksi ditindakake kanthi tekanan murah padha karo karet karet, karusakan ing area panyegelan kurang. Kajaba iku, kanggo nyedhiyakake akurasi kerja sing luwih dhuwur, manajemen konstruksi uga dadi luwih gampang.

  • INJEKI EPOXY UNTUK KONSUS REPAIR KONKRETING dumadi saka telung bagean: sistem injeksi lem (syringe), sistem propulsi (musim semi lan silinder), lan sistem tetep (pangkalan lan knob). Alat iki nduweni fungsi tekanan suntikan lem, sing bisa disetel miturut paramèter teknis nalika nggunakake.
    Ing ngisor iki minangka gegayutan Spring Lring-5 Low Pressure Syringe Spring, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti Lp-5 Low Pressure Syringe Spring adjustable.

  • Pa66 Hammer Injection Packer digawe dening bahan PA66, pengeboran bolongan nganggo 10 driller, ndandani packer kasebut menyang bolongan kanthi # 5 palu listrik. Lan tekanan kerja ora ngluwihi 200bar.

  • Tekanan Injil Teknik Mesin Tekanan Tinggi digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang segar bocor kedhot lsp. Nanging dicocogake nganggo pompeksi suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan suntikan epoksi.

  • Paket suntikan aluminium digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang bawah tanah bocor sealing lsp. Nanging cocog karo pam suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan epoksi.

 1 
{Kata kunci) awet digawe ing China saka pabrik kita ana ing stok lan murah. Pabrik kita diarani Suzhou BangGuan Automation Co, LTD. kang minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. {Keyword} sing gampang dipengini, kualitas lan canggih kanthi rega murah nduweni sertifikasi CE lan bisa disesuaikan. Yen sampeyan kepincut, sampeyan bisa ngirim email ing sembarang wektu.
[email protected]