Tekanan injeksi Mesin Mekanikal Tinggi
  • Air ProTekanan injeksi Mesin Mekanikal Tinggi
  • Air ProTekanan injeksi Mesin Mekanikal Tinggi

Tekanan injeksi Mesin Mekanikal Tinggi

Tekanan Injil Teknik Mesin Tekanan Tinggi digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang segar bocor kedhot lsp. Nanging dicocogake nganggo pompeksi suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan suntikan epoksi.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tekanan Injil Teknik Mesin Tekanan Tinggi digunakake kanggo ndandani retak konkrit, anti banyu, rehabilitasi struktur konkrit, ruang segar bocor kedhot lsp. Nanging dicocogake nganggo pompeksi suntikan tekanan tinggi, cocog kanggo injeksi poliuretana lan suntikan epoksi.

Spesialisasi Packer Injeksi Mekanikal Teknik Tinggi Tekanan Tinggi

Item No. Length (mm) Diameter karet (mm) Diameteripun bor Bor (mm)
S10 90 9.5 14
SC10 90 13.5 14
Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan High Pressure Steel Mechanical Injection Packer, utawa sing gegandhengan karo Aluminium Injection Packer, Pa66 Hammer Injection Packer lan produk liyane, sampeyan bisa hubungi kita.

Pabrik Injil Injil Mesin Teknik Tinggi Tekanan Kita:

Pabrik kita duwe pengalaman luwih akeh ing prodhuksi injil packetï Highand High Pressure Steel Mechanical Injection, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata Aluminium Injeksi Packer, Pa66 Hammer Injection Packer lan liya-liyane. Kita duwe kemampuan R&D sing kuwat lan bisa ngatur kanggo conto. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan iki, welcome hubungi kita!

High Pressure Steel Mechanical Injection Packer

Kita nggawa persediaan sing gedhe banget lan ngupayakake produk sing cocog. Kita uga mrodhuksi meh wae desain kanggo ngrampungake kabutuhan pelanggan.

SERVICE OEM saka Mesin Teknik Injil Tinggi Tekanan Tinggi:

We nawakake layanan spesifikasi panyuwunan khusus, kualitas karet lan merek.

Matur nuwun kanggo dhukungan lan identifikasi lan mangga terus menehi saran lan dorongan, supaya kita bisa duwe kesempatan liyane kanggo ningkatake awake dhewe lan menehi layanan kanggo kabeh wong. Saran sampeyan mesthi dadi dorongan pertumbuhan kanggo Tim ShengLong.

Ngarepake pitakon sampeyan kanggo packing injeksi Aluminium High Pressure.

Panas Tags: Tekanan Injil Mesin Teknik Tinggi Tekenan Tinggi, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Harga Murah, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dienggo

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]