Injil Pack Pa66 Hammer
  • Air ProInjil Pack Pa66 Hammer
  • Air ProInjil Pack Pa66 Hammer
  • Air ProInjil Pack Pa66 Hammer
  • Air ProInjil Pack Pa66 Hammer

Injil Pack Pa66 Hammer

Pa66 Hammer Injection Packer digawe dening bahan PA66, pengeboran bolongan nganggo 10 driller, ndandani packer kasebut menyang bolongan kanthi # 5 palu listrik. Lan tekanan kerja ora ngluwihi 200bar.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

REKABENTUK PRODUK saka Pa66 Hammer Injection Packer

Pa66 Hammer Injection Packer digawe dening bahan PA66, pengeboran bolongan nganggo 10 driller, ndandani packer kasebut menyang bolongan kanthi # 5 palu listrik. Lan tekanan kerja ora ngluwihi 200bar.

Panggunaan Pa66 Hammer Injection Packer

Pelabuhan Hammer-In (Bang in Packer) ana 3 / 8â (10mm) utawa 1 / 2â (13mm). Port dilebokake menyang bolongan pengeboran kanthi tukul palu. Paket iki ora nganggo mekanisme lengen klambi lan kompresi amarga awak plastik saka packer dhewe nggawe segel komprèsi. Packer disetel kanthi cepet nambah produktivitas ing situs kerja. Amarga gesekan gesekan ngisor, tekanan injeksi diwatesi kanthi jinis packer iki.

Pabrik Injeksi Pa66 Hammer Injil:

Pabrik kita wis nawakake Pa66 Hammer Injection Packer luwih saka 20 taun, lan bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing ana gandhengane, kayata Aluminium Injection Packer, High Pressure Steel Injection Packer, lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan iki, welcome hubungi kita!

Pa66 Hammer Injection Packer

Salajengipun, kita nyedhiyakake kabeh gandheng, katup, hos lan pompa sing dibutuhake kanggo ngrampungake sistem injeksi profesional. Kita nggawa persediaan sing gedhe banget lan ngupayakake produk sing cocog. Kita uga mrodhuksi meh wae desain kanggo ngrampungake kabutuhan pelanggan.

Layanan OEM:

We nawakake layanan spesifikasi panyuwunan khusus, kualitas karet lan merek.

Matur nuwun kanggo dhukungan lan identifikasi lan mangga terus menehi saran lan dorongan, supaya kita bisa duwe kesempatan liyane kanggo ningkatake awake dhewe lan menehi layanan kanggo kabeh wong. Saran sampeyan mesthi dadi dorongan pertumbuhan kanggo Tim ShengLong.

Ngarepake pitakon sampeyan kanggo packing injeksi Aluminium High Pressure.

Panas Tags: Pa66 Hammer Injection Packer, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Pembekal, Pabrikan, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Regane murah, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dielegasi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]